Openbits: Free & Open Bits

Icona

Hi ha moltes Societats del Coneixement possibles. Aquí apostem per una d’oberta i lliure.

Analisis de Xarxes Complexer i usos del twitter

Interessant estudi, a un blog molt recomanable sobre el camp científic de l’anaisis de xarxes complexes, sobre la xarxa de twitter. A partir d’una mostra de 300.000 twitteros i els seus tweets fet el Maig del 2009. Calentito, calentito…

Aquí.

Filed under: MyWeb2.0

2 Responses

  1. Hola Dolors,

    Estic d’acord en que els diferents patrons d’us del twitter pel simple factor de gènere és poc conclusiu. S’hauria de podr estudiar segmentat per edat, com dius tu, i tipus d’ús del twitter (lligar, oci, professional, estar al dia, etc etc…).

    No se si això es tecnicament possible, suposo que necessitaries que twitter et facilites aquestes dades, pero alments el tipus d’ús segur que nio està codificat. Es podria fer amb text mining, que per codificar textes curts pot funcionar molt be…

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

1. Projectes on col·laboro

2. Blogs i Webs d'amics, coneguts i saludats

3. Open Your Mind

4. LLibres, articles, textos de referència

5. Caixa d'eines (tools)

A %d bloguers els agrada això: